KLINIKA GJERMANE E SYRIT

Sytë tuaj e meritojnë më të mirën

Pranë kontrolleve dhe terapive klasike, Klinika Gjermane e Syrit, ofron një numër të madh të intervenimeve operative. Pa marrë parasysh, se a bëhet fjalë për kirurgjinë e kataraktës ose retinës, a bëhet fjalë për (Femto-) LASIK trajtime ose implantimin e lentave (multifokale), mjekët e syve nga Klinika Gjermane e Syrit e ofrojnë pothuajse të gjithë spektrin e oftalmologjisë nga një burim i vetëm. Të gjitha trajtimet orientohen drejtë standardeve më të larta të artit mjekësor, të ashtuquajturave “standarde të arta”. Shfrytëzoni që sot mundësitë të cilat burojnë nga përvoja dhe pajisjet tona. Oftalmologët nga Klinika Gjermane e Syrit dëshirojnë të jenë në ndihmën tuaj, për të mbrojtur dhe për të ruajtur shqisën tuaj më të vlefshme


NË FOKUS TË REJA
Risi: Operacioni i kataraktës me FEMTO - LASER - TEKNOLOGJI Lexo më shumë Dr. Minir Asani në "E Diela Shqiptare" Intervistë me prezantuesin e mirënjohur Ardit Gjebrea (17.09.2017) Lexo më shumë
Risi: Premium metoda e kirurgjisë të kataraktës Lexo më shumë Dr. Minir Asani në "E Diela Shqiptare" Intervistë me prezantuesin e mirënjohur Ardit Gjebrea Lexo më shumë
Për pacientin: Të drejtat e pacientit dhe institucionit Lexo më shumë Dr. Asani, intervistë në ABC News. Dr. Minir Asani ishte i ftuar në televizionin ABC News për një intervistë rreth aktivitetit të tij Lexo më shumë
NË FOKUS
Risi: Operacioni i kataraktës me FEMTO - LASER - TEKNOLOGJI Lexo më shumë
Risi: Premium metoda e kirurgjisë të kataraktësLexo më shumë
Për pacientin: Të drejtat e pacientit dhe institucionitLexo më shumë
TË REJA
Dr. Minir Asani në "E Diela Shqiptare" Intervistë me prezantuesin e mirënjohur Ardit Gjebrea (17.09.2017) Lexo më shumë
Dr. Minir Asani në "E Diela Shqiptare" Intervistë me prezantuesin e mirënjohur Ardit Gjebrea Lexo më shumë
Dr. Asani, intervistë në ABC News. Dr. Minir Asani ishte i ftuar në televizionin ABC News për një intervistë rreth aktivitetit të tij Lexo më shumë

Premium Femto – LASIK

Klinika Gjermane e Syrit është e vetmja, në këtë pjesë të Evropës, e cila punon me një laser tejet të sigurtë Femto-LASIK…

Crosslinking

Është një metodë trajtimi, e cila bazohet në aplikimin e pikave të Riboflavinës (vitamines B2) dhe rrezeve ultraviolet…

Premium metoda e kirurgjisë të kataraktës

Metodat më të reja të operacionit me laser mundësojnë…

VIDEO DEMONSTRACION

Dëshmi

Operacioni Femto Lasik i artistit të njohur Libanez, i kryer nga Dr. Minir Asani në klinikën e tij në Dortmund, i cili është përcjellë nga fansat e tij në Facebook.
Issam Bayan

“Jam i befasuar nga cilësia e shërbimit dhe mikpritja në Klinikën Gjermane të Syrit. Një falënderim për Dr. Minirin dhe stafin mjekësor që u kujdes për nënën time. Me respekt”
Armand Shkullaku