Shqip
English

Kontakti dhe Lokacioni

BallinaKlinika Gjermane e SyritKontakti dhe LokacioniVizita:
Për ta caktuar terminin Online klikoni këtu.

Adresa:
Medical Park
KM i 5-te i rruges dytesore Prishtine–"Ferizaj,
afer Emerald Hotel, gjegjesisht
Spitalit te Zemres "EDA"
Republika e Kosovës

Email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Telefon: +381 (0)38 60 60 63
Fax: +381 (0)38 60 60 64

Mobil:
+377 (0)45 33 85 88 dhe +386 (0)49 65 05 54


(Alcon Service Contract).
Klinika Gjermane e Syrit posedon "Gold Standard Service" nga ALCON që nënkupton servisim të rregullt dhe nivel më të lartë të precizitetit dhe shërbimit për pacientët tanë.