Materiale

Screen Shot 2017-09-04 at 9.24.34 PM

Kirurgji Refraktive me Lazer

Të shikosh përsëri normalisht dhe më në fund të mos jesh i varur nga syzat e bezdisshme ose lentet e kontaktit është një ëndërr e shumë njerëzve.

Shkarko

perdja

Perdja E Syrit Katarakta Dhe Mjekimi i Saj

Nëse tek ju është diagnostikuar perdja e syrit (e quajtur edhe katarakta), nuk është një shkak për të humbur kurajon…

Shkarko

Sharko pakon për media

media

Pako për Media

Shkarkoni pakon për Media për të u pajisur me logon zyrtare të Institutit të Oftalmologjisë dhe informata të tjera të rëndësishme.

Shkarko